Over mij 

Opvoeden is een leuke, maar niet altijd makkelijke klus. Als moeder van 4 kinderen weet ik dat maar al te goed. Ieder kind ontwikkelt zich anders en uit zich zijn gevoel anders en vraagt daardoor andere aandacht en zorg van ouders.

Ik werk inmiddels meer dan 15 jaar met veel plezier met kinderen, jongeren en hun ouders. Ik ben gespecialiseerd in verschillende behandelvormen voor kinderen en jeugdigen. Ik houd mijn kennis up to date door het volgen van diverse opleidingen en cursussen, bijwonen van congressen en intervisie.

Ik haal energie uit het feit dat ik kan bijdragen aan de positieve ontwikkeling van een kind of jongere en de ouders daarbij handvatten kan bieden.

Mijn visie is dat klachten van kinderen en jongeren zich op verschillende manieren kunnen uiten. Ook kunnen klachten een uiting zijn van andere dingen die spelen in het leven van een kind of jongere bv pesten, scheiding van ouders. Mede hierom vind ik het belangrijk om het systeem bij de behandeling te betrekken.

Anneke werkte als orthopedagoog en psychotherapeut bij P.I. De Brug, De Jutters, Rivierduinen en Centrum Eetstoornissen Ursula. Ze heeft hier gewerkt met kinderen jongeren en jongvolwassenen en hun ouders met uiteenlopende problematiek.

Ik werk samen met verschillende regionale zorgaanbieders.

Ik ben ingeschreven in het  BIG register als psychotherapeut en lid van de beroepsverenigingen VKJP (www.vkjp.nl) en lVVP (www.lvvp.nl),  en VEN (www.emdr.nl)

Opbellen
E-mail
Info